Download hier de gratis whitepaper x

Mecruit Implementatie

Als je als werkgever structureel en professioneel invulling wilt geven aan recruitment en je er in gelooft dat je dit zelf kan. Je verwacht binnen een tijdsbestek van een jaar minimaal drie vacatures in te gaan vullen. Wij helpen je bij de implementatie van ‘recruiten-doe-je-zelf’ bijvoorbeeld door het versterken van je werkgeversmerk, het inregelen van een geschikt kandidaat volgsysteem (ATS), het efficient inkopen van job marketing of het uitvoeren van selectie assessments.

Met een team van specialisten op het gebied van People Analytics, Job Marketing, Employer Branding en ATS gaan we jou als werkgever volledig in stelling brengen om het recruiten van nieuw talent in eigen hand te nemen en zodoende de quality of hires te verbeteren en de cost per hire te verlagen!

Het betreft hier maatwerk: iedere werkgever is uniek, dus wij laten ons hierbij niet beperken door vaste formats en standaarden. Wel hanteren we en adviseren we over de beste inzichten en nieuwste technologieën op het gebied van recruitment.

De range van onze implementatie dienstverlening is breed. Het maatwerk varieert…

  • …van het opzetten van een werken-bij-site tot een volledige Employer Branding mediacampagne;
  • …van het aanmaken van een enkele account voor een jobboard tot een volledige social media wervingscampagne;
  • …van een enkel selectie assessment inzetten tot een people analytics strategie met lerende algoritmes;
  • …van een simpel online ATS account aanmaken tot een complexe implementatie van een volledig kandidaat-volgsysteem.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en we gaan voor je aan de slag, startend met het ‘Mecruit Ontwerp’ waarin we op basis van jouw wensen en de organisatie specifieke kenmerken het ideaalplaatje ontwerpen voor hoe de integrale recruiten-doe-je-zelf aanpak er optimaal uitziet voor jouw organisatie!

Offerte Aanvragen

Vul hier de gegevens in om een aanvraag voor een offerte te doen; we nemen dan binnen vijf werkdagen contact op om e.e.a. af te stemmen en eventueel een afspraak in te plannen.